stoelmassage, klassieke massage, shiatsu, zwangerschapsmassage, zwangerschap, drukpuntmassage, triggerpoint, holistic pulsing, ontspanning, RSI, hoofdpijn, spijsvertering, menstruatieklachten, PMS, frozen shoulder, rugpijn, slaapproblemen, massage, Amersfoort, Berna Meppelink, MEPPELING, Massage in amersfoort, Gelderland,  sportmassage, ontspanningsmassage, meridianen, chinese geneeskunde, massagetherapie Massage in Bedrijf

Berna Meppelink

Begin
Shiatsu

Zwangerschapsmassage is een massage die is afgestemd op de zwangere vrouw. Vanuit shiatsu is hier veel kennis over. Dit wordt toegepast tijdens deze massage.

Tijdens een zwangerschap gebeurt er veel in het lichaam. Hormonen veranderen spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en u voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat u sneller moe bent. Soms krijgt u last van lichamelijke klachten als pijn in uw nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen.

Zwangerschapsmassage kan helpen om deze klachten te verminderen. Voor het begin van de massage wordt een intake gedaan om het doel van de massage duidelijk te krijgen.

Er wordt met olie op de huid gemasseerd. Tijdens de massage kunt u uw ondergoed aanhouden.

Deze massage mag uitsluitend worden ondergaan bij een gezonde zwangerschap. Als u medische klachten hebt, overleg dan eerst met uw arts. Meld de medische klacht vooraf bij een massage.

Een massage van 45 minuten kost 47,50, een massage van een uur kost 62,50. U krijgt een factuur die u kunt opsturen naar uw zorgverzekeraar.

Ik ben lid van het NVST. In mijn geval vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen als u aanvullend verzekerd bent. Deze vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. Het verplichte eigen risico van de zorgverzekeraar geldt niet voor behandelingen die uit de aanvullende verzekering vergoed worden.

Een behandeling gebeurt op afspraak. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Klassieke Massage
Zwangerschapsmassage :
Triggerpoint
Algemene informatie
Gevestigd in:
Fysiofit 2000
Tarthorst 677-679
6708 HX Wageningen

info@massageinbedrijf.nl
telefoon 06 - 41762754
kvk 09202145
btw NL001411096B31