shiatsu, klassieke massage, stoelmassage, bedrijfsmassage, drukpuntmassage, Dorn methode, RSI, hoofdpijn, spijsvertering,  menstruatieklachten, PMS, beroepsklachten, frozen shoulder, rugpijn, slaapproblemen, massage, Wageningen, Berna Meppelink, MEPPELING, Massage in bedrijf, Arnhem, Ede, Gelderland,  sportmassage, ontspanning, ontspanningsmassage, meridianen, chinese geneeskunde, massagetherapie Massage in Bedrijf

Berna Meppelink

Begin
Shiatsu

Triggerpoint zijn vaak de onvermoede oorzaak van veel pijnklachten... In 80% van de gevallen is een triggerpoint gelijk aan een acupunctuurpunt, de punten die tijdens een shiatsu behandeling worden gebruikt.

Velen denken dat de oorzaak van een klacht ligt op de plek waar de pijn is. Echter dit is niet altijd het geval.

Triggerpoints veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaaltunnelsyndroom. Ze zijn de bron van pijn in gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis en letsel aan de gewrichtsbanden.

Triggerpoints veroorzaken ook andersoortige symptomen zoals duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen en gevoelloosheid in handen en voeten.

Bij een Triggerpoint-behandeling gaan we op zoek naar de spierknopen die de echte oorzaak van uw klachten zijn.

U kunt kiezen uit een behandeling van 45 minuten ( 47,50) of 60 minuten ( 62,50). U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Een behandeling gebeurt op afspraak. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Ik ben lid van het NVST. Het NVST is de beroepsvereniging van lichaamsgerichte therapeuten. Eйn van hun doelen is het bewaken van de kwaliteit van de aangesloten therapeuten.

In mijn geval vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen als u aanvullend verzekerd bent. Deze vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis.

Klassieke massage
Zwangerschapsmassage
Triggerpoint:
Algemene informatie

Gevestigd in:
FysioFit 2000
Tarthorst 677-679
6708 HX Wageningen

info@massageinbedrijf.nl
telefoon 06 - 41762754
kvk 09202145
btw NL001411096B31