shiatsu, klassieke massage, stoelmassage, bedrijfsmassage, drukpuntmassage, Dorn methode, RSI, hoofdpijn, spijsvertering,  menstruatieklachten, PMS, beroepsklachten, frozen shoulder, rugpijn, slaapproblemen, massage, Wageningen, Berna Meppelink, MEPPELING, Massage in bedrijf, Arnhem, Ede, Gelderland,  sportmassage, ontspanning, ontspanningsmassage, meridianen, chinese geneeskunde, massagetherapie Massage in Bedrijf

Berna Meppelink

Begin
Shiatsu

Klassieke massage is van oorsprong ййn van de oudste massagevormen. Het wordt ook wel westerse massage, ontspanningsmassage of sportmassage genoemd.

In de klassieke massage wordt voornamelijk gebruik gemaakt van strijkingen, knedingen en fricties. Deze massage wordt gegeven op de huid. De delen van het lichaam die niet gemasseerd worden, zijn afgedekt met handdoeken.

Ik combineer deze technieken met shiatsu technieken zodat ik meestal wel een aanpak vind die bij u past. Minimaal 50% van de behandeling is gebaseerd op kennis vanuit de shiatsu.

Het is een fijne massage die ontspanning geeft en het lichaam soepel houdt.

Klassieke massage heeft de volgende effecten:
- kalmerend en rustgevend
- ontspanning van de spieren
- bevorderen van de bloedcirculatie
- bevorderen van de afvoer van afvalstoffen
- verminderen van spierknopen
- bestrijding van vermoeidheid

Voor de massage wordt een intake gedaan om het doel van de massage vast te stellen (diagnose).

U kunt kiezen uit een massage van 45 minuten (47,50 euro) of 60 minuten (62,50 euro). U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Een behandeling gebeurt op afspraak. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Ik ben lid van het NVST. In mijn geval vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen als u aanvullend verzekerd bent. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. Meer informatie over vergoedingen is te vinden in uw polis en op de website van uw zorgverzekeraar. De behandeling valt onder 'alternatieve geneeswijzen'.

Klassieke Massage:
Zwangerschapsmassage
Triggerpoint
Algemene informatie
Gevestigd in:
FysioFit 2000
Tarthorst 677-679
6708 HX Wageningen

info@massageinbedrijf.nl
telefoon 06 - 41762754
kvk 09202145
btw NL001411096B31