stoelmassage, bedrijfsmassage, shiatsu, drukpuntmassage, RSI, hoofdpijn, spijsvertering,  menstruatieklachten, PMS, beroepsklachten, frozen shoulder, rugpijn, slaapproblemen, massage, Wageningen, Berna Meppelink, MEPPELING, Massage in bedrijf, Arnhem, Ede, Gelderland,  sportmassage, ontspanning, ontspanningsmassage, meridianen, chinese geneeskunde, massagetherapie Massage in Bedrijf

Berna Meppelink

Begin
Shiatsu

Ik ben Berna Meppelink en ‘Massage in Bedrijf’ is de naam van mijn bedrijf.

Sinds 2002 ben ik bezig met massages. Ik ben begonnen met een opleiding tot Sportmasseur en heb deze in 2003 aangevuld met een opleiding tot stoelmasseur. Vanaf 2003 heb ik, naast mijn andere baan, stoelmassages gegeven bij diverse bedrijven.

Om mezelf verder te scholen ben ik in 2005 begonnen met de opleiding tot shiatsu-therapeut bij Qing-Bai, welke ik in 2008 heb afgerond. Met afronding van deze HBO-opleiding was het mogelijk lid te worden van een beroepsvereniging.

Met ingang van 1 januari 2009 ben ik lid van de NVST (Nederlandse Vereniging van Somatherapeuten) en van het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden. Consulten en behandelingen die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico.

Vanaf 2010 geef ik ook zwangerschapsmassages.

Het boeiende aan masseren is dat elk mens anders is en dat elk mens daardoor een andere massage nodig heeft. Binnen de massagewereld zijn heel veel technieken te vinden en voor mij is het de uitdaging om de ‘juiste’ techniek bij een persoon te vinden. Voor de ййn kan dat een rustige massage zijn, terwijl de ander juist wat meer actie nodig heeft. De йne massage moet heel licht zijn en de andere massage moet veel steviger zijn om iets te bereiken. Bij de ййn is de massage gericht op een klein gebied, bij de ander is het gericht op de doorstroming in het gehele lichaam.

Door deze verschillen blijft het masseren voor mij boeiend.


De openingstijden van mijn massagepraktijk zijn op de maandagen van 9 tot 17 uur, de woensdagen van 13 uur tot 18 uur en de donderdagen van 15.30 uur tot 20.30 uur. Zie Google voor up-to-date informatie over bereikbaarheid van de praktijk.

Informatie over 'Klacht- en tuchtrecht', behandelovereenkomst en privacy verklaring kunt u vinden door op onderstaande termen te clicken.

Klacht- en tuchtrecht
Behandelovereenkomst
Privacy verklaring

Klassieke Massage
Zwangerschapsmassage
Triggerpoint
Algemene informatie :
Praktijkadres:
FysioFit 2000
Tarthorst 677-679
6708 HX Wageningen

info@massageinbedrijf.nl
telefoon 06 - 41762754
kvk 09202145
btw NL001411096B31